Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Dick Jaspers uitgeschakeld in kwartfinale

Dick Jaspers is in de kwartfinale van de worldcup Hurghada uitgeschakeld door de sterke Deen Brian Knudsen met 3-1. Het gemiddelde van Dick was precies 1.000, aan de lage kant dus. "Het was een zeer defensieve partij, met veel moeilijke posities en Knudsen speelde erg sterk, maakte prachtige ballen. In de derde set speelde ik een bal precies in de hoek, die dus rakelings mis ging. Knudsen profiteerde enorm met een serie van 9. Toen was deze set al niet meer te redden."

In de eerste en tweede ronde had Dick nog gewonnen van Aveiga uit Ecuador, een moeizame vijfsetter met wel nog een gemiddelde van 1.475. In de tweede ronde speelde hij een beresterke partij tegen één van de beste Duitse spelers, Martin Horn. Dat ging gepaard met een 3-0 zege en een prachtig gemiddelde van 2.250. Deze 3-0 zege zag er eenvoudig uit, maar Horn ging toch in de eerste en derde set sterk van acquit met 7 en 6 caramboles. In de derde set kon de Willebrorder na een achterstand van 12-3 het toch nog redden tot 15-14.

In het algemeen werden er geen hoge gemiddeldes gespeeld op de Turkse Zeki tafels, waarop de meeste spelers ervaring tekort kwamen. Hurghada werd tenslotte gewonnen door de Spaanse Daniel Sanchez, die met 3-1 zegevierde tegen de huidige Europees kampioen Murat Naci Coklu uit Turkije.


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier