Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Dick Jaspers kopman Twentevisie

Met ingang van het seizoen 2003/2004 wordt Dick Jaspers, de beste Nederlandse driebandenspeler ooit, kopman bij het Hengelose Twentevisie. Met het aantrekken van Jaspers hoopt de ploeg uit Hengelo weer snel op het internationale vlak te kunnen acteren en de Europa Cup, die 4x op rij door de Hengeloërs is gewonnen, weer naar Hengelo te kunnen halen.

Ook nationaal - afgelopen seizoen werd plaats vier bereikt die recht gaf op het spelen van de play off - hoopt Twentevisie onder leiding van captain Ben Velthuis weer hoge ogen te gooien. Ook de fel begeerde nationale beker hoopt Dick Jaspers nu wél, met Twentevisie, te kunnen behalen.

Dick Jaspers zelf is zeer content met de aanbieding van Twentevisie en hij hoefde eigenlijk dan ook niet lang na te denken om ja te zeggen. Met name de professionele aanpak van het bestuur, maar ook de positieve houding van de overige spelers over zijn komst, was mede van invloed op zijn overgang naar Hengelo.

Ook de toezegging van het bestuur, dat de huidige selectie van Twentevisie, bestaande uit Marco Zanetti, Tayfun Tasdemir, Christian Rudolph, Ad Koorevaar, Ben Velthuis en Dave Christiani, geen verandering zal ondergaan, stemde hem positief.


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier