Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Twentevisie begint competitie thuis tegen Rüttchen Advies

Marco Zanetti vervangt “militair” Tayfun Tasdemir

Twentevisie begint op 17 september de Konica Minolta eredivisie met een thuiswedstrijd tegen het op papier sterke Rüttchen Advies uit Oosterhout. Ook in de volgende twee wedstrijden ontmoet het team van Ben Velthuis twee sterke tegenstanders, namelijk Delta/Frans Bevers uit Goes en het Waalwijkse Crystal Kelly.

“We mikken minimaal op een play-off plaats, ondanks het feit dat Tayfun Tasdemir tot januari niet beschikbaar is voor het team in verband met militaire verplichtingen in Turkije. Maar we hebben nog altijd Marco Zanetti als vervanger achter de hand”, aldus een optimistische coach Ben Velthuis.

Kopman is en blijft Dick Jaspers. Verder bestaat het team uit Christian Rudolph en Dave Christiani. Als reserves kunnen worden ingezet Jens Eggers, Ben Velthuis, Erik Vijverberg en Erwin van den Heuvel.

Rüttchen Advies kan onder andere putten uit Semih Sayginer, Murat Naci Coklu, Frank Martens, Arie Weijenburg en Ad Broeders.

Nieuw in de eredivisie zijn de teams Le Grand Interieurbouw uit Haarlem en De Windhoek uit Utrecht. Het voormalige Europa Billjarts heeft een nieuw sponsor gevonden, Frontline Lingerie.

Bron: Jaap Gönning


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier