Dick JaspersHome | Palmares | Gastenboek | Producten | Biografie | Foto | Contact | English


Producten

Dick Jaspers: Olanda Magma

de Dick Jaspers keu Olanda

Deze keu is speciaal voor Dick ontwikkeld door Longoni.

de Dick Jaspers keu Blades

Lees meer over de keu Olanda op de website van Longoni.

 

 

Dick Jaspers: Blades

de Dick Jaspers keu Blades

Vanaf medio 2011 speelt Dick met zijn nieuwste keu: Blades. Deze keu is speciaal voor Dick ontwikkeld door Longoni. De keu heeft een titanium joint, die nog beter schijnt te spelen.

de Dick Jaspers keu Blades

Lees meer over de keu Blades op de website van Longoni.

de Dick Jaspers keu Blades

De Dick Jaspers keu

Dit model is speciaal met Dick Jaspers door Renzo & Pierluigi Longoni ontworpen. De kleur blauw is, op uitdrukkelijk verzoek van Dick, in parelmoer onderdelen verwerkt in de middenring en onderband van de keu. Deze orginele achtpuntige keu, welke wordt vervaardigd door ambachtelijke handwerk, is een topper uit de range Longoni Professional cues uit ItaliŽ. Keuen van Longoni hebben altijd al de naam van uitzonderlijke kwaliteit en design te zijn, en zo is het ook met de Dick Jaspers keu model 99. Een stijlvolle, kwalitatieve keu voor de ware Dick Jaspers fan!

De keu, model 99, is een vijf-sterren keu en is gemaakt van o.a. bds maple en rosewood. Het model 99 heeft een houten schroefdraad en wordt standaard geleverd met twee 'CANADIAN PRO2' topeinden van 71 cm lang. Door de speciale lengte van de topeinden is deze keu met nadruk geschikt voor het driebandenspel. Een certificaat met een orginele handtekening van Dick Jaspers en het nummer welke in de keu staat gegraveerd maken dit exemplaar, uit de Italiaanse topfabriek, wel heel speciaal. De Dick Jaspers keu is in Nederland verkrijgbaar bij de erkende Longoni dealer. Voor adressen kunt u terecht op www.biljartvakhandel.nl.

Vanaf 2006 heeft Dick Jaspers een nieuw model keu. Het is de "New Age" keu, van Longoni. De nieuwe keu heeft hetzelfde gewicht, lengte en balans als het model 99. Ook deze keu is in samenspraak met Dick Jaspers ontwikkeld. Dick is hiervoor speciaal naar ItaliŽ geweest.

 

De modellen: DJ08 en DJ3S

De modellen waar Dick tot 2011 mee speelde, zijn de DJ08 en DJ3S van Longoni.

DJ08

Lees meer over de keu DJ08 op de website van Longoni.

DJ3S

Lees meer over de keu DJ3S op de website van Longoni.

 

Deep Gray model 1991

De Longoni keu waar Dick vanaf 1991 mee speelde, model deep gray.

Deep Gray© 2000-2021 Dick Jaspers


SIXFISH MEDIA | HOLLYWOOD | LONGONI CEUS | AURA TIPS | IWAN SIMONIS CLOTH

Translate this page in english: