Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Sponsors

Privé sponsors

Iwan Simonis

Iwan Simonis

De firma Wameter S.A. (afdeling biljartlakens Iwan Simonis) geeft financiele ondersteuning sinds januari 2001 en
is een super betrouwbaar adres voor de allerbeste biljartlakens. De meeste nationale en internationale toernooien
worden op Iwan Simonis biljartlakens verspeeld en ook alle records zijn op deze lakens behaald. Andere topspelers
die ook door Iwan Simonis worden gesponsord zijn Zanetti, Caudron en Blomdahl.

www.iwansimonis.nl

 

Materiaalsponsors

Longoni

Longoni

Met Longoni Cues heeft Dick een intensieve relatie omdat hij ook betrokken is/wordt bij de productie van zijn nieuwe keuen. Dick had altijd al met een Longoni keu gespeeld, maar in oktober 1990 werd hem een prachtig voorstel gedaan. De keuenfabriek Longoni uit het Noord-Italiaanse plaatsje Mariano Comense (bij het meer van Como) wilde voor Dick een nieuwe keu ontwerpen en op de markt brengen. Onnodig te zeggen dat Dick zeer vereerd was en in 1991 kwam zijn eerste model DEEP GREY uit, de allereerste echte Dick Jaspers keu. Daarna in 1999 kwam zijn 2e keu uit, de Dick Jaspers Professional 99. Sinds 1990 is Longoni een trouwe materiaalsponsor en kan Dick altijd terecht voor de beste service voor toppen en keuen. Dick is erg gelukkig met deze Longoni die al zolang zijn keuensponsor is. Met de familie Longoni is het contact optimaal in deze tijd van snelle ontwikkelingen. Met trots speelt Dick momenteel met zijn 4e Longoni-keu, de DJ 08.

www.longonicues.com

Loontjens Biljarts

Loontjens Biljarts

Sinds 1 juli 2011 heeft Dick Jaspers een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Zeeuwse familiebedrijf Loontjens Biljarts. Loontjens Biljarts is sinds 1920 actief in de biljartsport en mag zich rekenen tot 1 van 's werelds belangrijkste spelers op biljartgebied. Belangrijk onderdeel van dit bedrijf is de productie van de bekende Gabriels tafels, tafels welke tot de allerbeste carambolebiljarts ter wereld mogen worden gerekend. De afgelopen jaren zijn heel veel belangrijke toernooien gespeeld op deze supertafels zoals de wk's in 2009, 2010 en 2011, diverse wereldbekers en nationale kampioenschappen in verschillende landen zoals Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. De afgelopen jaren heeft Dick al mening prachtpartij op het model Gabriels Imperator mogen spelen, absoluut hoogtepunt was natuurlijk het recente WK in Lima. De activiteiten van Loontjens Biljarts vinden middels de Gabriels tafels met name plaats in landen als Zuid-Korea, Mexico, Colombia en de Verenigde Staten. Juist op deze exportmarkten zal Dick Jaspers als boegbeeld fungeren voor het merk Gabriels. Voor de liefhebbers die op zoek zijn naar de allernieuwste producten op biljartgebied, is de website www.biljarts.nl het perfecte adres. Daarnaast kunt u zeker eens een bezoek brengen aan de vernieuwde showroom in het monumentale pand aan de Dam in Middelburg.

www.biljarts.nl

 


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2018 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier