Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Twentevisie na twee speelronden nog zonder punten

Dubbel thuisweekend met o.a. de topper Jaspers- Blomdahl

Na twee speelronden in de Konica-Minolta ere divisie driebanden staat Twentevisie nog steeds met lege handen. Kon het team door een verschil van mening met kopman Dick Jaspers in de eerste wedstrijd niet over de Brabander beschikken, (verlies tegen Aartsbouw 6-2) afgelopen zondag werd er nipt, met Jaspers, in Goes met 5-3 van Delta/Ockenburg, de huidige kampioen van Nederland, verloren. Winst was er voor Jaspers, (17-50 in 26 beurten) die zijn geschil met het bestuur van BC Hengelo afgelopen week had bijgelegd. Christian Rudolph speelde remise tegen de Bruin, nadat hij twee unieke kansen kreeg om de partij winnend af te sluiten. Dave Christiani en Jens Eggers verloren hun partijen tegen respectievelijk Spoormans en Koorevaar. Christiani kon het ondanks een ruime voorsprong niet bolwerken tegen de routine van de Belg en Eggers had te maken met een sterk gemotiveerde Koorevaar die aan het eind van het afgelopen seizoen Twentevisie verliet en inruilde voor Delta/Ockenburgh.

Komende weekend speelt het team van de Oldenzaalse captain Ben Velthuis twee maal thuis. Zaterdag is BC Den Hoek de tegenstander en zondag staat de topper tegen Gebroeders Van Wanrooy uit Heeswijk op het programma met onder andere de Zweed Torbjörn Blomdahl en de sterke Spanjaard Daniel Sanchez.

Beide wedstrijden worden als vanouds in biljartcentrum Veltkamp in Hengelo gespeeld en beginnen beide dagen om 13.00 uur.

Zaterdag spelen:
Jaspers- De Backer
Tasdemir- P. Ceulemans
Rudolph- Arnouts
Christiani- Havermans
Zondag spelen:
Jaspers- Blomdahl
Tasdemir- Sanchez
Rudolph- Van Wanrooy
Christiani- Van Erp

Bron: Jaap Gönning


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier