Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Twentevisie sluit 2004 met winst af

Twentevisie, dat uit de laatste drie wedstrijden slechts twee punten wist te behalen, heeft in de laatste thuiswedstrijd tegen het Amsterdamse GSA Schiphol, stevig uitgepakt door de wedstrijd met 7-1 winnend af te sluiten.

Alleen de zevenvoudig Duitse kampioen Christian Rudolph moest in zijn partij de punten delen met zijn Belgische opponent, Ronny Daniëls. Een puntendeling die, gelet op het verloop van de wedstrijd een zeer terechte uitslag was. De basis voor de overwinning werd al in de eerste twee partijen gelegd door de zeges van Tayfun Tasdemir op de Belg Jimmy Mues (50-24 in 30 beurten) en door Ad Koorevaar, die invaller Wim van de Berg met 50-28 in 34 beurten geen schijn van kans gaf. De basis voor deze overwinning legde Koorevaar al in de 2e beurt, toen hij een serie van 13 caramboles produceerde.

Wereldkampioen Dick Jaspers had in zijn partij geen kind aan de anders zo sterke Dick van Uum. Van Uum die duidelijk niet geďnspireerd en ongemotiveerd aan de wedstrijd begon, werd in alle opzichten overklast en kreeg geen been aan de grond tegen een sterk spelende Jaspers. “Alle ballen die ik maakte waren technisch perfect en goed afgemaakt, Ik ben duidelijk te spreken over mijn spel. Jammer dat Van Uum zonder interesse en motivatie speelde “. Aldus een tevreden Jaspers die met 14 caramboles de hoogste serie van de dag maakte.

Bron: Jaap Gönning


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier