Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Twentevisie komt in Haarlem niet verder dan 4-4

Zonder Zanetti en Tasdemir maar met Rudolph en Velthuis op de plaatsen twee en vier is het Twentevisie niet gelukt om de volle winst tegen Safety Holland in Haarlem te behalen.

Winst was er voor Ad koorevaar, die in 41 beurten Tom Beesteboer met 34-50 versloeg en voor kopman Dick Jaspers, die geen enkele moeite had met de kopman van de Haarlemmers, Bert van Manen. In recordtempo en spelend met een moyenne van 2.777 versloeg hij zijn vroegere teamgenoot in 18 beurten. Van Manen was nog niet halverwege en strandde op 20 caramboles.

Verlies was er voor Christian Rudolph en captain Ben Velthuis. Beiden moesten het in de nabeurt afleggen tegen respectievelijk Anno Peterson en Ger Windt. Zowel de Duitser als de man uit Oldenzaal kwamen in de gelijkmakende beurt niet verder dan twee caramboles terwijl er drie nodig waren voor een remise. “Kostbaar verliespunt voor de stand van de ranglijst en hopelijk heeft dit geen nare consequenties voor het verdere verloop van de competitie en het plaatsen voor de play-off wedstrijden”, aldus een duidelijk teleurgestelde captain Ben Velthuis.

Safety HollandTwentevisie4-4
Van Manen- Jaspers20-50 in 18 brtn. Hs. Jaspers 8
Peterson- Rudolph50-49 in 39 brtn. Hs. Rudolph 5
Beemsterboer- Koorevaar34-50 in 41 brt. Hs. Koorevaar 9
Windt- Velthuis50-49 in 58 brtn. Hs. Velthuis 7

Bron: Jaap Gönning


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier