Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Twentevisie in dubbelweekend gekweld door blessures

Twentevisie behaalt 'slechts' één punt

Twentevisie behaalde in het afgelopen weekend uit de twee gespeelde wedstrijden slechts één schamel puntje. Gekweld door blessures van Christian Rudolph (hand) en Tayfun Tasdemir (schouder) moest captain Ben Velthuis evenals tegen René Degenkamp zelf weer de keu uit de foedraal halen.

Thuis tegen Delta Ockenburgh uit Goes speelde het team verdienstelijk door de mede kandidaat voor de play-off wedstrijden op 2-2 te houden. Een dag later in Etten Leur tegen Rokx Tranport was het, mede door het matige materiaal, een stuk moeilijker en bleef men met lege handen achter: 6-2. Door deze winst en de winst een dag eerder op Service Pack 't Tapperijke, heeft de ploeg nog alle kansen op het behalen van de play-off wedstrijden.

Marco Zanetti was de enige speler aan de kant van Twentevisie, die ongeslagen bleef: 50-43 in 30 beurten tegen Spoormans en eveneens 50-43, maar in 40 beurten, tegen ex- caféhouder Jan Arnouts. Ad Kooreveaar behaalde een score van 50% door zaterdag te winnen van De Bruyn met een moyenne van 1.000 (50-37), maar zondag verloor hij van zijn eeuwige rivaal, Anno de Kleine, met 36-50 in 45 beurten.

Dubbel verlies leden kopman Dick Jaspers en captain Ben Velthuis. De partij van Jaspers, zaterdag tegen Forthomme, ging tot aan de 17e beurt gelijk op (30-28), maar een 'bevlieging' van de Belg, 22 caramboles in 8 beurten, betekende het einde voor Jaspers: 38-50 in 26 beurten. Zondag moest Dick Jaspers opnieuw zijn meerdere erkennen in een Belgische speler, want toen was Eddy Merckx (de vertrekkende kopman bij Rokx transport) te sterk: 45-50 in 30 beurten.

Ben Velthuis kon zaterdag alleen in het begin Henk Habraken bijbenen (12-14 na 13 beurten), maar langzaam maar zeker trok zijn tegenstander de partij naar zich toe en won met 45-50 in 44 beurten van de lange Oldenzaler. Een dag later tegen Ad Broeders speelde Velthuis beduidend minder en verloor kansloos met 30-50 in 48 beurten.


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier