Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Twentevisie één van de favorieten bij bekerfinale

Van 24 tot en met 27 maart wordt in Egmond aan Zee de finale van de nationale bekerdriebanden gehouden. Alle teams van formaat hebben zich weer voor dit spektakel geplaatst, waaronder het Hengelose Twentevisie. Samen met titelverdediger Gebr. Van Wanrooy Bouwbedrijven en Crystal Kelly uit Waalwijk behoort de Hengelose formatie tot de kanshebbers om zaterdagavond 27 maart de beker met de 'grote oren' in ontvangst te nemen.

Twentevisie kan helaas niet over de Duitser Christian Rudolph beschikken, die door een val zijn hand geblesseerd heeft en enkele weken uit de running is. Dit betekent voor de ploeg van captain Velthuis, dat zowel Marco Zanetti als Tayfun Tasdemir alle wedstrijden voor het team moeten spelen. Verder bestaat het team uit kopman Dick Jaspers en de Dordtenaar Ad Koorevaar. Reserve is Ben Velthuis.

Gebr. Van Wanrooy Bouwbedrijven uit Heeswijk en Crystal Kelly zullen ook in haar sterkste opstelling verschijnen waardoor de wereldtop van het driebanden in Egmond aan Zee aanwezig is. Twentevisie is ingedeeld in poule A samen met Service Pack 't Tapperijke, Delta Ockenburgh en de huidige nummer twee in de eerste divisie poule 2, Tonny Freriks uit Valkenswaard.

In de andere poule spelen: Crystal Kelly, Gebr. Van Wanrooy Bouwbedrijven, Rokx Transport en Dekker Keukens. De opening van dit top evenement is op woensdag 24 maart om 13.00 uur.

Bron: Jaap Gönning


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier