Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


4e op Nederlandse Masters

Veghel 28 januari t/m 1 februari

Het winnen van de Masters zou hem de 12e nationale titel driebanden brengen, maar het is er niet van gekomen. Vorig jaar verloor Dick in een prachtige kwartfinalepartij tegen Burgman met een gemiddelde van boven de 2. Deze keer was Frans van Kuijk de betere in een 3-2 zege in de halve finale.

Commentaar Dick Jaspers:
"het werd 3-2 voor Frans en eigenlijk heb ik weinig kans gehad in al die verloren sets. De 2 sets die ik wel gewonnen heb, waren weer duidelijk in mijn voordeel. Als het 2-2 komt te staan, dan gaat de beslissing vallen in een setje van 15 punten en dat is erg moeilijk te voorspellen. Frans kwam een punt of 6 voor te staan en hield de verdediging zodanig goed gesloten, dat ik er niet goed uit kwam. En dan wordt het 15-8 in 11 brt. Een beetje een tegenvallend resultaat natuurlijk, maar met hele moeilijke posities is dit wel te verklaren.

Over het eindresultaat mag ik niet klagen, want ik had, na Burgman, het hoogste algemeen gemiddelde met 1.758, toch een stuk hoger als dat van de uiteindelijke winnaar van Kuijk, die ongeveer 1.330 overhield"


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier