Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Vroege uitschakeling in Suwon

In het Koreaanse Suwon is Dick onderuit gegaan in de tweede ronde tegen de sterke Koreaan Sung Won Choi die won met 3-1 en een gemiddelde van ruim 2.2.

Dick leidde met 10-1 in de 2e set en 1-0 voor, maar moest de set toch nog uit handen geven. In de derde set opnieuw een voorsprong van 11-1, maar opnieuw kwam de Koreaan sterk terug met 3 en een slotserie van 11!

Sung Won Choi ging door en won set 4 in maar 4 beurten. Dick had geen enkele kans meer om terug te komen in de set en verloor met 15-1.

Enigszins onfortuinlijk om met een gemiddelde van 1.950 te verliezen tegen een absolute topprestatie van de Koreaan, die een ronde verder het onderspit moest delven tegen de nummer 1 van Zuid-Korea, Kim Kyung-Roul.

In de eerste ronde was Dick nog uitstekend begonnen tegen de Vietnamees Duong Anh Vu met een 3-0 zege en een gemiddelde van 2.368.

Door deze vroege uitschakeling wordt het zwaar om nog een hoge positie in de Wereldbeker- stand te bereiken. Er volgt nog een laatste Worldcup in Hurghada, Egypte van 7 t/m 12 december.


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier