Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Geen trilogie voor van Donge en de Roo in Schiltigheim

Het is het Nederlandse biljartteam van Dick, van Donge en de Roo uit Barendrecht niet gelukt om alle prijzen in één seizoen te winnen! Begin juni bleef de Coupe d’Europe wederom in handen van AGIPI die deze beker al voor de 5e keer achtereenvolgens wist te winnen, een prachtige prestatie. Een zwarte zaterdag in de halve finale tegen het Franse team Clichy met o.a. Merckx en Bitalis waartegen een gelijkspel werd gehaald maar op basis van minder gewonnen sets nipt verloren werd.

Dick en kopman Blomdahl lieten het erbij “liggen” tegen een uitstekende Nilsson en Merckx. Eerder stond men nog voor met 4-0 met zeges van Jean van Erp op Reverchon en Martin Horn op Bitalis, maar het mocht niet baten, de verrassing was compleet!

Van Donge en de Roo niet in de droomfinale tegen AGIPI met o.a. Caudron en Zanetti. Eerder maakte Dick en Blomdahl nog grote indruk in de poule met mooie zeges en uitstekende gemiddeldes. Ook om de 3e plaats tegen het Franse team Andernos werd weer geëxcelleerd met 2.93 door Jaspers en 3.00 door Blomdahl tegen resp. de Backer en Forthomme. Maar de strijd om de 3e plaats was uiteindelijk een formaliteit. Toch een krachtig herstel waarin Dick in de 1e set in de 1e beurt een serie van 15 maakte! Chapeau!

Voor alle resultaten, foto’s en impressies zie www.kozoom.com.


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier