Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Nieuwe uitdaging bij Hanze Catering Zwolle

In het nieuwe seizoen 2007/2008 is Dick weer een nieuwe sportieve uitdaging aangegaan. Samen met supporter/teamleider Edwin van Wissen kwam hij in contact met dhr. Wim Salomons van het bedrijf Hanze Catering, gevestigd in Zwolle. Dat was ruim een jaar geleden toen de contacten werden gelegd in Oosterhout (Gld), waar de nationale KNBB-Bekerfinale werd gehouden. Dick kreeg de opdracht mee om een nieuw sterk team op te zetten, wat zijn thuisbasis zou krijgen in het splinternieuwe FC Zwolle stadion.

Dick benaderde zijn Zweedse collega Torbjorn Blomdahl, Martin Horn uit Duitsland en zijn trainingsmaat uit Dordrecht Ad Koorevaar om voor een verwachte periode van 3 jaar samen te spelen en een gooi proberen te doen naar de titel in de eredivisie driebanden. Reserves zijn Dion Nelin (Denemarken) en de plaatselijke held Gert-Jan van der Veen uit Zwolle. Nu is het bijna zover, de competitie gaat vanaf 16 september van start met een uitwedstrijd van het Hanze Catering team tegen gelijk al een zware tegenstander, namelijk Delta/Frans Bevers uit Goes.

Dick is samen met Edwin van Wissen nauw betrokken bij de hele gang van zaken rond het nieuwe team. De bedoeling is dat het team in het totaal gerenoveerde FC Zwolle stadion zijn intrek gaat nemen als het helemaal klaar en speelbereid is. Voorlopig moet er uit worden geweken naar een uitwijklocatie (een sporthal in Zwolle). Nadere gegevens volgen nog.

Vanaf 9 t/m 12 september wordt er nog een trainingskamp gehouden in Holten, waar het team zich gaat voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Bekijk voor het volledige programma de agenda op deze website.


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier