Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Opnieuw verlies Twentevisie

Gebr. Van Wanrooy met 8-0 veel te sterk voor Hengeloërs

Twentevisie heeft in Heeswijk een grote nederlaag geleden tegen de huidige kampioen Gebr. Van Wanrooy. In Heeswijk werd het maar liefst 8-0 voor de ploeg van kopman Torbjörn Blomdahl, ooit speler bij de Hengelose formatie.

Jens Eggers verloor met 50-32 van invaller Hermse en op de andere tafel kon Dave Christiani het niet bolwerken tegen de plaatselijke favoriet, Jean van Erp. Na 43 beurten bereikte de Brabander de eindstreep ondanks een slotserie van 7 caramboles van de Zuid Limburger. Christiani scoorde 44 caramboles.

De met spanning verwachte confrontatie tussen de beide kopmannen, Blomdahl en Jaspers ging tot aan de 8e beurt gelijk op (24-22), maar twee missers op rij van Jaspers bracht het verschil in de wedstrijd tussen deze twee biljarters. Met een serie van 7 caramboles in de 17e beurt besliste de Zweed de wedstrijd. Jaspers bleef steken op 32 caramboles.

Christian Rudolph leek in zijn wedstrijd tegen Daniël Sanchez voor een verrassing te zorgen, maar de ex wereldkampioen uit Spanje besliste met een serie van 9 caramboles in de 17e, gevolgd door 5, 6 en nogmaals 6 caramboles in de daarop volgende beurten de wedstrijd. Rudolph kwam niet verder dan 32 caramboles.

Bron: Jaap Gönning


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier