Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Alleen winst voor kopman Dick Jaspers

Nipt verlies voor Twentevisie tegen ’t Tapperijke

Twentevisie heeft na de eerste overwinning afgelopen zondag in Utrecht tegen Dekker Keukens de opwaartse lijn thuis tegen het Hoevense ’t Tapperijke niet kunnen doortrekken. Na een aantal spannende wedstrijden trok het team van captain Ben Velthuis uiteindelijk met 2-6 aan het kortste eind.

Zowel Jens Eggers als Dave Christiani leken in hun wedstrijden tegen respectievelijk Jack Wijnen als Jef Philipoom minimaal een punt over te houden, maar kwamen toch allebei in de slotfase net iets te kort. Eggers verloor in 35 beurten met 46-50 ofschoon hij na 27 beurten nog met 38-27 leidde, maar een serie van 9 caramboles van Wijnen bracht de ommekeer in de wedstrijd. Eggers liet wel de hoogste serie van de dag noteren, namelijk 12 caramboles in de 9e beurt.

Na een gelijkopgaande strijd verloor Christiani in 39 beurten met 48-50 van Philipoom, terwijl Christian Rudolph met 39-50 in 34 beurten zijn meerdere moest erkennen in Anno de Kleine. De enige winst van Twentevisie kwam ook dit keer op weer naam van kopman Dick Jaspers die de Belg Eddy Leppens versloeg, onder andere door een serie van 11 caramboles in de 11e beurt, met 50-35 na 30 beurten.

Bron: Jaap Gönning


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier