Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Twentevisie na drie duels nog steeds zonder punten

Crystal Kelly met 2-6 te sterk voor de Hengeloërs

Ook het tweede duel van dit weekend voor de driebanders van Twentevisie is in een nederlaag geëindigd. Verloren de Hengeloërs zaterdag al met 6-2 in Goes van Delta/Frans Bevers, zondag was het Waalwijkse Crystal Kelly met dezelfde cijfers te sterk voor het team van captain Ben Velthuis.

Evenals zaterdag wist kopman Dick Jaspers zijn partij wel te winnen. Tegen Frédéric Caudron speelde de Sint Willebrorder een sublieme partij en liet de Belg geen schijn van kans. Met de regelmaat van de klok produceerde hij de caramboles en beëindigde de wedstrijd na 22 beurten. Caudron kwam niet verder dan 31.

Op de andere tafel deed Frans van Kuyk het voor Crystal Kelly in zijn partij nog beter. Met onder andere een serie van 12 in de 8e beurt liet hij Dave Christiani geen moment in de wedstrijd komen en na 18 beurten en met een moyenne van 2.777 stelde hij de winst veilig. Christiani ontredderd achterlatend met slechts 7 caramboles.

Eerder hadden Christian Rudolph en Erik Vijverberg hun partijen tegen respectievelijk Raimond Burgman en “good old” Raymond Ceulemans al verloren: 41-50 in 29 beurten en 35-50 in 37 beurten.

Bron: Jaap Gönning


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier