Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Dick Jaspers ook komend seizoen kopman Twentevisie

Dick Jaspers zal ook het komend seizoen optreden als kopman van het driebandenteam van BC HengeloTwentevisie. De St. Willebrorder zal het de eerste maanden echter zonder de nummer twee, Tayfun Tasdemir, moeten stellen. De sympathieke Turk moet in eigen land voor een half jaar in militaire dienst en kan daardoor niet voor de Hengelose formatie uitkomen.

“Maar dat betekent niet dat wij niet mee zullen strijden om de prijzen, want door de toezegging van Marco Zanetti om de plaats in te nemen van Tayfun moet er ook het komend seizoen met ons rekening worden gehouden,” aldus Dick Jaspers.

Het team van captain Ben Velthuis bestaat het seizoen 2006/2007 verder uit de Duitsers Christian Rudolph - ook hij koos opnieuw voor Twentevisie - en Jens Eggers. De Zuid-Limburger Dave Christiani, die een moeilijke start kende maar gaandeweg steeds beter ging spelen, bezet ook komend seizoen plaats vier.

Erik Vijverberg, Ben Velthuis en nieuwkomer Erwin van de Heuvel completeren als reserves het team van Twentevisie.

De teamsamenstelling heeft deels plaatsgehad in overleg met Matchpoint Internet, bij welke vereniging de spelers Eggers, Vijverberg en Van de Heuvel ook in het eerste team spelen dat uitkomt in de eerste divisie. Zij kunnen, door maximaal vijf wedstrijden te spelen voor Twentevisie, de nodige ervaring opdoen en op deze manier zorgen voor doorstroming van jong en nieuw talent.

Bron: Jaap Gönning


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier