Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Opmerkelijk verlies in Oldenzaal!

Raimond Burgman wint Elite Grand Prix Oldenzaal

Afgelopen weekeinde (7 t/m 11 maart) werd in hotel 't Landhuis te Oldenzaal het 2e Elite GP-toernooi gehouden. Dit werd uiteindelijk door Raimond Burgman gewonnen, die in de finale Arie Weijenburg versloeg met 50 - 33 in 36 beurten. Burgman speelde een sterk toernooi en staat nu vr Dick op de 1e plaats van de nationale driebandenranking.

In Wijchen wist Dick nog te winnen van Burgman in een spannende finale, maar nu sneuvelde hij totaal onverwacht met slechte cijfers tegen Frans van Schaik uit Amsterdam. In de 1e ronde was er nog een prachtige overwinning van Dick tegen oud-teamgenoot Ruud Nieuwenburg uit Den Haag die hij met 50 - 25 in 24 beurten versloeg, maar tegen Van Schaik ging het totaal mis.

Dick verloor met 50 - 35 in 41 beurten, een ondermaats gemiddelde van 0.857. De posities waren erg lastig en vooral in de 2e helft raakte Dick het spoor bijster en kwam niet door de sterke verdediging heen van Van Schaik. Het kan gewoon eens gebeuren natuurlijk en dit moet Dick weer erg veel motivatie geven voor de komende wedstrijden.


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier