Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Laserbehandeling Dick Jaspers op 19 december

Dick Jaspers en Jean-Paul de Bruijn biljarten nu zonder bril

Op 19 december jl. heb ik een laserbehandeling aan beide ogen ondergaan. Dit gebeurde in het zeer gerenommeerde dr. Binkhorst Eye Center in het Zeeuwse Oostburg.

Dick Jaspers en Jean-Paul de Bruijn
Foto: Camile Schelstraete/Duo Foto Heikant
De operatie is perfect verlopen en gedaan door topoogarts Dr. de Wilde. Samen met mijn collega-vriend Jean-Paul de Bruijn hebben wij erg naar dit moment toegeleefd.

"Ongeveer 2 maanden geleden vond een uitgebreid vooronderzoek plaats en voor ons allebei kon de laseroperatie zonder risico worden gedaan. Aangezien wij al vele jaren met een bril spelen is dit zeker een compleet nieuwe uitdaging om zonder bril te gaan spelen. Ook ons gezichtsvermogen is een stuk verbeterd, dus ik kan het iedereen aanraden die hierover denkt en eventueel twijfelt. De operatie verliep erg soepel, pijnloos en relaxed. Binnen 20 a 30 minuten waren mijn ogen gelaserd (Lasik methode). Ik heb niets tegen een bril hoor, 11 jaar geleden kreeg ik van artsen het dringende advies om een bril te gebruiken en tenslotte heb ik mijn

Dr. F. de Wilde, Jean-Paul de Bruijn,
Dick Jaspers en assistente
grootste successen daarmee behaald tot nu toe. Nee, ik heb daar geen enkel spijt van gehad maar nu is het moment aangebroken om zonder bril verder te gaan en dit zal zeker een nieuwe stimulans zijn voor mijn verdere carrière evenals Jean-Paul. Ik zie bal 2 op grote afstand nu al een stukje scherper, prachtig!"

Voor mensen die interesse hebben en graag vragen willen stellen, zie info hieronder:

Dr. Binkhorst Eyecenter
Antoniusziekenhuis, Past. van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg
Tel: 0117-440390
www.eyecenter.nl     info@eyecenter.nl


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier