Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Twentevisie wint ook van Rüttchen Advies

Dick Jaspers wint twee keer in dubbelweekend

Twentevisie heeft ook haar tweede wedstrijd van dit weekend winnend afgesloten. In een bomvolle zaal in Oosterhout wist het team van captain Ben Velthuis met een verdienstelijke maar verdiende 3-5 zege huiswaarts te keren. De start in het Brabantse was niet overtuigend, want met name de Duitser Christian Rudolph speelde een slechte partij tegen Arie Weijenburg en verloor kansloos in 55 beurten met 50-37.

Op de andere tafel keek Dave Christiani constant tegen een achterstand aan in zijn wedstrijd tegen Ad Broeders, maar een serie van acht caramboles bij de stand 44-34 in 41e en een serie van vijf in de 43e zorgde er voor, dat de Zuid Limburger als eerste de partij beëindigde. Broeders had geen moeite om het benodigde punt te scoren om een remise te bewerkstelligen.

De overige vier punten werden door Dick Jaspers en Tayfun Tasdemir zonder al te veel problemen binnen gehaald door respectievelijk Murat Naci Coklu en Frank Martens te verslaan. De winst van Tasdemir dreigde nog even in gevaar te komen toen de Belg bij de stand 21-40 een serie van 11 produceerde en waarvan de Turkse speler in Hengelose dienst even van schrok. Maar met twee maal een serie van vijf in de 27e en 31e beurt trok hij ook nu weer de winst naar zich toe en blijft nog steeds ongeslagen in Konica Minolta ere divisie driebanden.

Rüttchen Advies- Twentevisie3-5
Murat Coklu- Dick Jaspers38-50 in 28 brtn. Hs. Jaspers 8
Frank Martens- Tayfun Tasdemir41-50 in 31 brtn. Hs. Tasdemir 5
Arie Weijenburg- Christian Rudolph50-37 in 55 brtn. Hs. Rudolph 4
Ad Broeders- Dave Christiani50-50 in 45 brtn. Hs. Christiani 8

Bron: Jaap Gönning


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier