Dick Jaspers

Beginpagina Nieuws Columns Agenda
Palmares Biografie Producten Sponsors
Fotoalbum Gastenboek Contact Links


Coupe d' Europe

Onlangs tijdens een eurocuptoernooi in Porto (Por) waar Jaspers in de 2de ronde verloor van Sanchez, deed zich een eervol moment voor Jaspers. Hij kreeg namelijk een interessante aanbieding van Benfica/Lissabon om in 2003 en 2004 voor de biljart club te gaan spelen. De biljartclub is gevestigd in het Benfica voetbalstadion in Lissabon en evenals veel andere sporten is er een zekere relatie met de voetbalsport.

Jaspers hierover: "Ze willen graag dat ik de Coupe d' Europe meespeel in de volgende jaren. De Coupe d' Europe is het internationale vervolg op de nationale competities. In 2004 bestaat Benfica 100 jaar en dat is voor de grootste voetbalclub van Portugal een unieke gebeurtenis. Kampioen worden is voor die club een prachtige uitdaging en het is de bedoeling dat ik dan kopman word met de andere buitenlandse sterke spelers".

Jaspers heeft ook toestemming gekregen van zijn Nederlandse club Safety Holland verzekeringen uit Haarlem, dat al enkele jaren niet deelneemt aan de Coupe d' Europe. De club heeft er geen enkel probleem mee dat Jaspers de nationale competitie voor Haarlem speelt en internationaal voor Benfica/Lissabon.

Jaspers: "Ik voel me toch erg gevleid met dit mooie aanbod en het is iets speciaals om voor zo' n club uit te mogen komen. Er is al veel onderling contact en ik ga binnenkort naar Portugal om wat zaken af te ronden".


Ontwerp en techniek: BSID
© 2000-2017 Dick Jaspers - Foto's: JP Parmentier